fbpx
→ ES parama 2021-2027 ←
→ ES parama 2021-2027 ←
x
8 800 256 35 87
Mon - Fri : 09:00 - 17:00

Įmonė UAB „Ferox Baltic“ įgyvendina projektą pagal priemonę „Naujos galimybės LT“.

Spalio 18-26 dienomis įmonė UAB „Ferox Baltic“ organizavo verslo misiją į Vokietiją. Verslo misijos dalyviai: UAB „VR Electric“, UAB „Induktus“, UAB „Tendina“, UAB „Baltic plastic products“, UAB „Hyperis“ ir UAB „Plastus“ susitiko su Vokietijos įrenginių gamybos įmonėmis Schmidt Verpackungstechnik GmbH & Co ir ARBURG, kurių veiklos užima lyderių pozicijas visame pasaulyje. B2B susitikimų metu buvo pristatytos įmonių veiklos, aptartos bendradarbiavimo galimybės, apžvelgtos naujausios inovacijos, įvertintos galimybės jas įdiegti įmonių gamyboje, pasidalinta kontaktais.

Sutarta bendradarbiauti su Vokietijos įmonėmis Schmidt Verpackungstechnik GmbH & Co ir ARBURG. Susitikimų dėka, įmonių Schmidt Verpackungstechnik GmbH & Co ir ARBURG turimų kontaktų bei partnerių visame pasaulyje, gauti naudingi kontaktai bendradarbiavimui. Su Vokietijos įmonių partneriu MACCHI buvo sudaryta sutartis dėl įrengimo pirkimo, o su Rockster Austria International GmbH ir kt. partneriais susitarta dėl bendradarbiavimo.

Įmonių dalyvavimas verslo misijoje dalinai finansuojamas pagal 2014-2020 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programą, iš Europos Sąjungos regioninės plėtros fondo lėšų.

Skip to content