fbpx
→ ES parama 2021-2027 ←
→ ES parama 2021-2027 ←
x
8 800 256 35 87
Mon - Fri : 09:00 - 17:00

Įmonė UAB „Ferox Baltic“ įgyvendina projektą pagal priemonę „Naujos galimybės LT“.

Kovo 16 – 24 dienomis įmonė UAB „Ferox Baltic“ organizavo verslo misiją į Ameriką. Verslo misijos dalyviai: UAB „Ferox Baltic“, MB ,,Ekstra mylia”, MB ,,Greenhill Studio:, UAB „Contribee“, UAB „DOUP”.
Verslo kelionės metu įmonių atstovai didino žinių bagažą, susitiko su socialinių medijų marketingo kompanijos SASSYGIRL PR bei marketingo ir grafinio dizaino įmonės South Mountain Studio, LLC atstovais. Taip pat vyko susitikimai ir su internetinių svetainių kūrėjų Progressive Element, Inc., automobilių priežiūros įmonės Shine Attack bei programinės įrangos Full Stack atstovais, kuriuos verslo misijos dalyviai supažindino su Lietuvos verslais bei šalies potencialu, aptarė įmonių bendradarbiavimą socialinio marketingo klausimais.
Viešnagės metu įmonių atstovai taip pat susipažino su Amerikos BNI klubų nariais. Buvo kalbėta apie galimą JAV investicijų pritraukimą į Lietuvą bei Lietuvos verslo atėjimo į JAV rinką galimybes.
Kai kurie misijos dalyviai sugrįžę ir toliau sėkmingai bendrauja su Amerikoje užmegztais kontaktais.

Įmonių dalyvavimas verslo misijoje dalinai finansuojamas pagal 2014-2020 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programą, iš Europos Sąjungos regioninės plėtros fondo lėšų.

Skip to content