fbpx
→ ES parama 2021-2027 ←
→ ES parama 2021-2027 ←
x
8 800 256 35 87
Mon - Fri : 09:00 - 17:00

Įmonė UAB „Ferox Baltic“ įgyvendina projektą pagal priemonę „Naujos galimybės LT“.

Balandžio 17-22 dienomis įmonė UAB „Ferox Baltic“ organizavo verslo misiją į Vokietiją. Verslo misijos dalyviai: UAB ,,Žaibo kirtis”, UAB ,,Elseta”, UAB ,,VR Electric”, UAB ,,Induktus”, UAB ,,Tendina” susitiko su KUNBUS GmbH. Dalyvavusios įmonės pristatinėjo savo vykdomas veiklas, dalinosi patirtimi ir kontaktais, susipažino su užsienio įmonių siūlomais ryšio sprendimais, gaminama įranga ir naujovėmis, veikimo principais, programavimo ypatumais ir subtilybėmis.

Kito susitikimo metu su UNIVERSAL AUTOMATION, įmonės atstovas pristatė jų kuriamą programinę įrangą, jos pritaikymą pramonėje ir energetikoje. Taip pat susitarta dar kartą susitikti Vokietijos įmonės ofise bei išbandyti programinės įrangos veikimą, įvertinti suderinamumą su Lietuvos įmonių turima produkcija.
Susistikimo su pramoninių jutiklių, skirtų gamyklų automatizavimui, pradininkės ir inovatorės, taip pat apsaugos nuo sprogimo procesų automatizavimo srityje ekspertės įmonės PEPPERL+FUCHS atstovais buvo susipažinta su naujausiais įmonės gaminiais ir sprendimais – naujausiomis valdymo panelėmis, pramonės procesų, robotų, žemės ūkio ir atsinaujinančių technologijų valdymo sprendimais.
Po susitikimų su įmonėmis SIEMENS bei PHOENIX CONTACT buvo taip pat aptartos bendradarbiavimo galimybės, susitarta palaikyti ryšį, bendradarbiauti naujuose projektuose.

Įmonių dalyvavimas verslo misijoje dalinai finansuojamas pagal 2014-2020 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programą, iš Europos Sąjungos regioninės plėtros fondo lėšų.

Viešasis pirkimas – verslo partnerių paieškos paslaugos
Skip to content