fbpx
→ ES parama 2021-2027 ←
→ ES parama 2021-2027 ←
x
8 800 256 35 87
Mon - Fri : 09:00 - 17:00

Įmonė UAB „Ferox Baltic“ įgyvendina projektą pagal priemonę „Naujos galimybės LT“.

Birželio 5-12 dienomis UAB ,,Ferox Baltic” organizavo verslo misiją į Ameriką. Verslo misijos dalyviai: MB  „Otricija”, Zaleckas Partners, advokatų profesinė bendrija, MB „Skaitmeninių inovacijų centras“, MB „Asteri“, MB „Kstudija“, UAB „Artme“, „Greenhill Studio“, MB, UAB „Acrux cyber services“, UAB „BALTIC AMADEUS“, UAB „Ferox Baltic“, MB „Ekstra mylia“, „MB „Inovatyvūs plėtros projektai”

Verslo misijos dalyviai dalyvavo Šiaurės Amerikos – Lietuvos verslo profesionalų forume (NALB Forum). Forumo metu dalyviai bendravo su kitais verslo lyderiais ir profesionalais, veikiančiais skirtingose srityse.
Taip pat dalyviai lankėsi konsulate vykusiame seminare, dalis buvo vietiniuose BNI klubuose. Įmonių atstovai plėtė akiratį, sėmėsi tarpatlantinės patirties. Aplankytas pasaulio lietuvių centras, bendrauta su vietinių verslų atstovais.
Kelionės dalyviai turėjo galimybę susipažinti su ne vienu verslu ir stiprinti tarptautinį Lietuvos bei Šiaurės Amerikos ryšį, kuris tęsiasi ir grįžus į Lietuvą.

Įmonių dalyvavimas verslo misijoje dalinai finansuojamas pagal 2014-2020 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programą, iš Europos Sąjungos regioninės plėtros fondo lėšų.

Viešasis pirkimas – verslo partnerių paieškos paslaugos
Skip to content