fbpx
→ ES parama 2021-2027 ←
→ ES parama 2021-2027 ←
x
8 800 256 35 87
Mon - Fri : 09:00 - 17:00

Įmonė UAB „Ferox Baltic“ įgyvendina projektą pagal priemonę „Naujos galimybės LT“.

Birželio 16-24 dienomis UAB ,,Ferox Baltic” organizavo verslo misiją į Kroatiją. Verslo misijos dalyviai: MB „Žingsnis po žingsnio“, MB „Elektrinių dviračių sportas“, MB „Skaitmeninių inovacijų centras“, UAB „Ferox Baltic“, MB „Ekstra mylia“, MB „Inovatyvūs plėtros projektai”

Verslo misijos dalyviai buvo susitikę su vietos įmonių atstovais, ieškančiais bendradarbiavimo su Lietuvos verslais. Kroatijos lokacija padiktavo ir susitikimų temą, tad įmonės More i brodovi d.o.o. atstovai ne tik pasidalino savo lūkesčiais bendrų projektų įgyvendinimui, bet ir pakvietė misijos dalyvius susipažinti su Adrijos jūra bei buriavimu iš arčiau.

Su įmone Uprise d.o.o. buvo aptartos galimybės bendradarbiauti verslo optimizavimo, administravimo bei dirbtinio intelekto naudojimo projektų valdymo sistemose klausimais.Taip pat, misijos dalyviai buvo pakviesti aplankyti ir konferenciją apie išmanių ir tvarių technologijų sprendimus – SpliTech 2023. Konferencijos metu buvo susipažinta su technologijų naujienomis bei apsikeista kontaktais su potencialiais klientais.

Įmonių dalyvavimas verslo misijoje dalinai finansuojamas pagal 2014-2020 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programą, iš Europos Sąjungos regioninės plėtros fondo lėšų.
Skip to content